Det blir inte alltid som man tänkt…

Hejsan,

Det var oerhört länge sedan jag bloggade och det har sina förklaringar. Tyvärr vill jag inte gå något djupare in på det men ibland vill man mera än vad man faktiskt klarar av och så var det i det här fallet.

Nu är det dags att ta nya tag med bloggandet igen. För stunden har jag precis piggat på mig efter en långdragen förkylning och börja träna så smått. Cykeln står dock prydligt på sin plats bredvid sängen medan löparskorna används desto flitigare. Dessutom har vinterns roligaste träning dragit igång nämligen spinningen. Olyckligtvis har jag missat ett par gånger pga min förkylning men nästa vecka hoppas jag på att ta mig iväg.

Under veckan som kommer tänkte jag skriva ett längre inlägg, lämna gärna en kommentar om det är något du är nyfiken på!

Kram!