Ut och njut

Vi brukar nästan alltid ta med cyklarna när vi åker iväg någonstans men eftersom helgen skulle bjuda på busväder så lämnade vi dem faktiskt hemma. Det kändes lite skumt men vi bestämde att vi istället skulle packa ner vandringskläderna. 

På helgerna blir det i regel någon form av distanspass men det är som sagt inte alltid det blir som man tänkt, det måste funka med familjens planering och vardagen i stort. Så, helgens distanspass blev två långa vandringar längst Soteleden uppe i Bohuslän – helt underbart. 

Det är så skönt att inte bli stressad för att man inte fick ihop de timmarna man ville på cykeln under veckan. Skönt att man är nöjd för att man faktiskt var ute och gick 6h istället för att cykla samma antal timmar. Att målet är att vara ute och röra på sig och att det inte blev cykling denna helgen – ja, det var helt ok. 

Så dagens tips är att inte bli stressad över utebliven träning utan fokusera på vilken träning som faktiskt blev av och att röra på sig kanske är det viktigaste ändå 🙂 

Med rosiga kinder och tanken fylld av frisk luft så slocknade jag utan större problem igår kväll.

Ha en fin vecka mina vänner!

emma