Variation – förnöjer? :-)

Med få timmars dagsljus är det svårt att få till utomhuspass på cykeln. I helgen tog Rob och jag på oss typ allt vi ägde som var tunnt nog att cykla i men varmt nog att inte frysa ihjäl i och tog oss ut på våra MTB:ar i några timmar. Yllestrumpor, benvärmare, överdragsbyxor, underställ, cykeljackor, slalomvantar och tunna dunjackor – vi var inte speciellt stiliga men vi höll oss ungefär lagom varma. Jag köpte vintercykelskor för någon vecka sedan så mina tår höll sig isfria men stackars Rob blev rätt kylig framåt slutet av turen.

Förutom det är jag mest inomhus på trainern. Jag skulle tro att 1/10 vinterpass kommer att bli inomhus framöver, vilket känns rätt trist att tänka på. Igår tog jag mig ut på ett kort löppass som komplement till cykeln och för någon vecka sedan provade jag pole dance och luftring. Med min usla koordinationsförmåga insåg jag snart att pole dance absolut inte var för mig. Jag slog i tårna och armarna medan jag halkade runt på stången och tänkte att jag antagligen skulle få både blåsor och blåmärken… Löpning känns betydligt mer lockande så jag kommer hålla mig till det som komplement när det känns för tufft att sitta på trainern 6 dagar i veckan.