Styrkefokus

Veckorna flyger fram och snart är det Jul och nytt år igen. Jag tränar på och försöker hålla mig till min plan trots att det är väldigt mycket på jobbet just nu. Jag är väldigt glad för min trainer och att jag kan få till många pass sent på kvällen eller tidigt på morgonen. Som jag skrivit tidigare är jag också väldigt mycket för transportlöpning.

Jag brukar planera min kommande vecka på Söndagar. Jag börjar alltid med att skriva en lista på vilka/hur många pass jag önskar få in och sen ser jag om det är möjligt I praktiken. Om jag bokar in det i min kalender så brukar det bli gjort. 

Om jag behöver ändra min plan under veckan så är det oftast styrketräningen som ryker tyvärr. Jag har därför valt att få hjälp med den. Ikväll ska jag tillbaka till Jakob på TEAM hälso&friskvård och lägga upp en plan för min styrketräning framöver. Planen är att jag ska fokusera lite mer på styrketräningen i Januari/Februari med Jakobs hjälp. För att sedan kunna dra igång ordentligt med löpningen i Mars. Då är det också dags att sätta upp målen för 2019. Jag ska försöka dokumentera styrketräningen och berätta mer när jag är igång. 

Ha det fint i julstressen. 

//Frieda