Adventstid är träningstid.

Så har ännu en vecka gått med träning och julen som kryper närmare och närmare. Mycket traditioner, samvaro och fix för att få tillvaron att gå ihop. Så har väl de flesta det så här års men träningen känns alltid viktig att få till för mig. Främst för att jag mår bra och orkar så mycket mera om jag får träna. Ska bli skönt med ledigheten kring jul och nyår men vi tänker tjuvstarta lite med en lång helg i Sälen. Så äntligen blir det skidpremiär!

Har ännu inte gjort premiären på skidor vilket är väldigt sent även för mig men nu ska det äntligen bli av.

Just nu är det mest spinningpass och trainer som utgör min träning. Söndagarna är oftast reserverade för en sväng till Falun och velodromträning.  Tycker att det blir roligare och roligare ju mera man cyklar. Tids nog kommer nog farten också hoppas jag. Tanken är ju att jag ska bli snabbare och starkare av att träna där.

Alltid träffar man trevliga cyklister på velodromen . Ck falken var och tränade i helgen så jag klämde mig in på deras bild. Vad gör man inte för att visa upp rosa bandet kläderna ?

Jag har även skickat in min ansökan till Skoda Cykling Team. Tänk vilken upplevelse att få uppbackning som ett proffs med träning. Det tycker säkert de andra starka cyklisterna som söker också, förra året var det en bit över 2200 som sökte de 15 platserna. Men tänker att de vill ha variation i gruppen, olika åldrar, kön och geografisk spridning och då passar jag ju perfekt. Spännande att vänta och hoppas i alla fall. Att utmana sig själv och prova nya saker är ju nyttigt och bara genom att ansöka tycker jag att jag har gjort det!

Väldigt rosa på en vinterblek kropp men kläderna är supersköna!

Nästa inlägg kommer helt säkert att handla om snö, skidor och helgen i Sälen. Träna på, men glöm inte att mysa och njuta av allt roligt och gott som advent har att bjuda på!