(H)julklappstips

Nu är det äntligen bara en vecka kvar till julafton! Jag kommer jobba i mellandagarna men ser ändå fram emot några dagars ledighet och att träffa släkten.

En sak som är bra med cykling är ju att det är en prylsport och man ’behöver’ alltid någonting nytt. I år kommer har vi dock kommit överens om att det inte blir speciellt många julklappar inom familjen så jag passade på att köpa ett par MTB-vinterskor till mig själv för någon vecka sedan…

Om du fortfarande har klappar kvar att köpa till någon som ’har allt’ kan jag varmt rekommendera att gå in på https://www.originalshop.se/ och kika på deras standardsortiment, främst gillar jag underställen och vinterbyxorna 🙂 byxor utan pad funkar till andra sporter och samma gäller såklart underställen.

Har du sett ’vantarna’ (styrmuffar/bar mittens) man kan köpa till styret? Jag har inte provat dem med de ser jättesmarta ut för de som cyklar mycket under vinterhalvåret och får kalla fingrar. 

Cykellampor är kanske inte de mest spännande paketen men det är svårt att ha för många.

Tidigare i år köpte jag en buff från cykeltjejer.se och jag använder den varje dag. Ibland blir det t.o.m. två, en över huvudet/öronen och en runt halsen – det är en pryl man aldrig kan ha för många av 🙂 samma gäller för gymväskan och den lilla handduken från cykeltjejer.se (som jag tror suger upp svett 999x dess vikt! När jag tränar inne svettas jag floder och den är fantastisk).

För några år sedan köpte jag en Kask Infinity-hjälm till Robert där man kan justera ventilationen. En luftig hjälm är ju jätteskön på sommarhalvåret men mindre skön under vintern… I Australien använde han den ibland när det var riktigt hett och vi gjorde tempolopp eftersom tempohjälmen blev lite för varm men den var svalare fast hade lägre luftmotstånd än hans vanliga hjälm.

Eller varför inte en startplats till ett motionslopp eller vanligt lopp med dig som träningskompis inför?

Lycka till!