Tjoho!

Tillslut går även den mest långdragna förkylning över! Tack och lov. Känner mig frisk och pigg och har äntligen huvudet med mig på banan. Firar med att träna förstås! I helgen fick tempocykeln kliva upp på trainern för vintersäsongen och jag startade med ett lätt pass:

10 min uppvärming
2×5 minuter zon 3 ”tempo-zon” med 1 minut vila
6×15 sekunder strax under max med 45 sekunder vila
10 min nedvarvning

Det kändes kul att trampa trainer igen! Kul att känna lite lite av mjölksyra i slutet på de korta intervallerna, kul att få mersmak. I år har jag uppgraderat trainerhörnan (i sovrummet…) med en fläkt och det är nog det bästa jag har gjort, har ni inte det så skaffa det! Den var även härlig att ha i somras kan meddelas.

Ikväll är jag barnvakt åt mina vänners 6 månader gamla bebis, en helt annan typ av utmaning! Pustar ut i soffan efter att ha lyckats få henne att somna, mycket nöjd och glad med mig själv idag som ni förstår.