Träningsplanerna 2019

Snart börjar ett nytt år och jag har så många roliga träningsplaner för 2019 som jag känner att jag vill dela med mig av. Jag är också jättenyfiken på vad NI har planerat så berätta gärna så kan vi inspirera varandra tillsammans?

Jag ger mig själv snart anmälningsförbud till fler läger/lopp/resor men samtidigt känner jag att man faktiskt ska prioritera och lägga pengar på det som får en att må allra bäst och det är precis vad jag gör.

Först ut att se fram emot:

? Aqua Vista powered by playitas i Hurghada Egypten. Killen fyller 30 så vi åker iväg en vecka över nyår och hans födelsedag  i Januari för att utomhuscykla och återhämta oss i solen mellan mängder av träningspass.
?Stark och hel tävlingssäsong 2019. Ett helgläger i Januari i Lysekil med två grymma instruktörer där vi ska träna för att hålla oss skadefria, lyssna på föreläsningar och äta god mat.
?Simläger Falkenberg februari. 3:e året i rad som jag åker tillsammans med triathlonklubben och det brukar vara såå bra? + för spa och grymt god mat?
?Cykelresa i Mallis i april. En drömresa jag gjorde förra året som var för bra för att inte göra om. De bergen.. ?‍♀️?
?Ironman 70.3 Haugesund i Juni. Mitt STORA mål i år. Tills dess ska jag jobba stenhårt på att bli SNABB!? Då vill jag vara formtoppad.
?Rockman swimrun korta banan i augusti. Ett riktigt upplevelsemål som finns med på den där långa drömlistan jag försöker beta av.

Ja det var de stora grejjerna som är spikade just nu och det dyker mest sannolikt upp en del mer innan året är över. Älskar att leva ett ”träningsliv” och det gör mig lycklig att ha så mycket att se fram emot.

Längtar redan till nästa cykelsommar?

Vad ser ni fram emot 2019?? Kram Elina