God fortsättning!

Varje jul samma sak – man tycker inte att man äter så mycket men ändå känns skinnet spänt runt precis hela kroppen..haha, helt galet! Efter att ha åkt runt till släkten under julen så var det en trött familj som landade hemma igår kväll.

Vi bestämde innan jul att vi skulle försöka röra på oss varje dag under julen. Dels för att skulle vi inte aktivera oss så skulle vi bli galna men även för att få frisk luft och skapa lite luft i schemat. Det visade sig vara ett väldigt bra beslut 🙂 Vi skapade nya rutter varje dag och upptäckte nya ställen varje dag – helt fantastiskt. Märkte att vi hade lite cykelabstinens för på varje runda pratade vi om rutten vi valt var cykelbar eller ej 🙂 Vi får se till att cykla rutterna nästa gång.

Idag var det första vardagen efter jul och jag ställde klockan för att gå till gymet i morse – så skönt. Skönt både för kroppen men även för knoppen. Skönt att få svettas lite och träna cykelmusklerna, träna höfter och explosivitet (min svaga sida). Har börjat lite smått med att formulera målen för 2019 för mig själv och det gör upplägget på gymet mycket lättare. Tänker att jag ska börja att gå på fler pass med rörlighet och styrka under 2019. Behöver inte direkt cardio men jag behöver bli smidigare och starkare, framför allt i armarna.

Så, nu räknar vi ner dagarna till ett nytt år – 2019 – det kommer att bli ett toppenår – jag lovar!