Cykling i Egypten

Hälsningar från Hurgada, Egypten där jag och killen just nu befinner oss för några dagars semester med cykling, annan träning och en del utflykter.

Vi bor på Aqua Vista powered by playitas. Det är ett träningshotell där de varje dag finns ett fullt schema med pass att gå på, flera bassänger att simma i och inte minst, drömmiga cyklar att hojja på 😍

Vissa dagar arrangeras guidade cykelrundor och jag har anmält mig till en i början av nästa vecka, men igår drog vi ut och utforskade Hurghada på egen hand.

Vi valde en tur som var 65km men som efter lite kameljakt blev drygt 70, där vi fick se en del av Hurghadas närområde.

Jag cyklade på en lättrullad specialized som fick de första 35 km i motvind att ändå kännas okej. Det var inte så mycket trafik men desto mer sand. Till min stora förtjusning såg vi en kamel längs vägen och jag motstod frestelsen att stanna för en selfie.

Hemvägen bjöd på medvind och det kändes riktigt härligt att trampa ute igen.

Jag älskar att utforska på cykel och är tacksam för att killen känner likadant:)

Är det fler som har varit eller funderar på att åka på en träningsresa hit? Passa på att ställa frågor om ni har några!! ☺️

Eftersom det är mina sista dagar som ambassadör vill jag också passa på att säga tack för mig och hejdå.❤️

Jag finns på @elinakivi på instagram om någon vill fortsätta följa mig. Jag önskar er alla ett jättefint nytt cykel år och hoppas att ni gör alla de saker som får er att må bra. 

Stor stor kram /Elina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *