Mitt första inlägg💕

Första inlägget!💕

Varmt välkommen till Cykeltjejers hemsida, min blogg och allra första inlägg! Det här ska bli så kul att få dela min träningsvardag med er! 😊

Vem är jag då?
Jo, jag är en 26 årig tjej som älskar lustfylld och målinriktad träning och har just nu mitt stora sikte inställt på Ironman Kalmar i augusti.
Det här med cykling är relativt nytt för mig och under året kommer jag försöka lista ut hur det fungerar med bland annat däckbyte och andra nyttiga tips & trix som är bra att ha koll på när man ger sig ut på vägarna. Jag har en härlig träningsresa till Mallis inbokad i april där jag kommer dela med mig av massor av härliga cykelbilder och en utmanande cykelsträcka i Borås triathlon framför mig redan i Juni.
Självklart kommer det krävas massor!!:) av cykelträning innan dess och ni är mer än välkomna att följa min resa dit. Personligen tycker jag att fina träningskläder och bra träningskompisar är en viktig del i min motivation de dagar det går lite tuffare och förhoppningsvis är vi flera här som kan peppa och stötta varandra mot våra mål:)

Men nu är jag nyfiken. Vem är ni som läser?:) Kommentera gärna med en rad eller två 😘

Facebook Comments

6 reaktioner på ”Mitt första inlägg💕

  1. Det ska bli superkul att följa dig! Otroligt spännande med iron man och kul med en tjej till som är lite ny inom cyklingen!
    Kram/Emilie

  2. Spännande!! Jag har varit lite inne på Borås Triathlon i år. Då kanske man kan få lite tips av dig 😊

    1. Absolut!!:) Säg till om du ska köra så får vi tipsa och peppa varandra lite extra☺️💪🏼

    1. Åh, kul!! ☺️👏🏼👏🏼 Då får vi peppa varandra längs vägen dit💪🏼

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *