Mitt första inlägg?

Första inlägget!?

Varmt välkommen till Cykeltjejers hemsida, min blogg och allra första inlägg! Det här ska bli så kul att få dela min träningsvardag med er! ?

Vem är jag då?
Jo, jag är en 26 årig tjej som älskar lustfylld och målinriktad träning och har just nu mitt stora sikte inställt på Ironman Kalmar i augusti.
Det här med cykling är relativt nytt för mig och under året kommer jag försöka lista ut hur det fungerar med bland annat däckbyte och andra nyttiga tips & trix som är bra att ha koll på när man ger sig ut på vägarna. Jag har en härlig träningsresa till Mallis inbokad i april där jag kommer dela med mig av massor av härliga cykelbilder och en utmanande cykelsträcka i Borås triathlon framför mig redan i Juni.
Självklart kommer det krävas massor!!:) av cykelträning innan dess och ni är mer än välkomna att följa min resa dit. Personligen tycker jag att fina träningskläder och bra träningskompisar är en viktig del i min motivation de dagar det går lite tuffare och förhoppningsvis är vi flera här som kan peppa och stötta varandra mot våra mål:)

Men nu är jag nyfiken. Vem är ni som läser?:) Kommentera gärna med en rad eller två ?

6 reaktioner på ”Mitt första inlägg?

  1. Det ska bli superkul att följa dig! Otroligt spännande med iron man och kul med en tjej till som är lite ny inom cyklingen!
    Kram/Emilie

  2. Spännande!! Jag har varit lite inne på Borås Triathlon i år. Då kanske man kan få lite tips av dig ?

    1. Absolut!!:) Säg till om du ska köra så får vi tipsa och peppa varandra lite extra☺️??

  3. Men åh vad roligt, jag ska också köra Kalmar och Borås! 😀

    1. Åh, kul!! ☺️???? Då får vi peppa varandra längs vägen dit??

Kommentarer inaktiverade.