Tack för mig!

Årets sista dag – idag 2018 och i morgon 2019 – härligt! Det är alltid härligt med ett nytt år, ett nytt kapitel. Tänka igenom vad det gångna har haft med sig och vilka erfarenheter man har med sig in i det nya året. Vilka förväntningar har man, vad hoppas man att året ska bringa?

Cykeltjejer 2018

Helt galet men ett år tillsammans med Cykeltjejer är nu över och det är dags för nya tjejer att ta över rodret. Jag hoppas att jag har inspirerat fler att börja cykla, börja pendla, cykla med familjen, cykla på semestern, cykla i klubb osv. Så här i efterhand skulle man såklart ha kunnat skriva mycket, mycket mer men tiden ska räcka till för så mycket. Men, jag vill gärna lämna med ett tips – fråga, fråga, fråga! Var aldrig rädd för att fråga för att lära dig mer! Det finns så mycket kunskap och erfarenhet där ute så det är bara att ställa frågan. Fråga om någon vill lära dig hur man lagar en punka, hur man kör lagtempo, vad man ska äta och dricka under ett distanspass osv. Var aldrig rädd för att fråga och ta hjälp. Alla har varit nybörjare och alla (de flesta) vill hjälpa till. Hittar du ingen att fråga så ställ en fråga i alla de cykelforum som finns – tex Cykeltjejers community sida på Facebook!

Mallorca mars 2018

Tack för mig! emma