Nu blickar vi framåt!

Är så peppad att börja det nya året,tror verkligen att det kommer att bli roligt och spännande. Ni kommer med hoppas jag såklart, blir så glad när jag hör att någon läst det jag skriver. Första dagen på året och solen skiner så bara ut och köra tänkte jag och knallade ut till spåret för att åka lite skidor, skate eftersom jag inte orkade valla! Jag trodde jag var smart och sparade tid!??. Spåret var helt bedrövligt dåliga efter blåsväder och tö, massa kottar bark och grenar överallt. Ett varv och sedan gick jag hem och bytte skidor till crosscykel .

Så nu är den första turen cyklad i iskallvind och utan vadderad byxa , men med sol och klarblå himmel. Kändes lite härligt även om jag har svårt att se att jag kommer att bli en inbiten vinter cyklist. Jag var extra nöjd med att satt på dubbdäcken härom dagen så det var bara att ut och köra. Älskar när jag gjort det lätt att komma i väg. Men nu är jag lite på gång! Ni som gillar jakten på qom på Strava har ju bara att åka ut i dag och plocka årets första.

Har ni gjort upp ert träningsprogram för året? Jag har inte det. Jag har väl aldrig tränat med ett riktigt upplägg. Jag går på det som är roligt, eller det som jag tror gör mig bättre i något avseende. Att få träning och vardag att passa i hop är också viktigt. Träningen gör att jag orkar mera i mitt arbete och vardag men det är viktigt att det inte blir en stress. Speciellt när träningar jag tänkt göra faller bort av olika anledningar försöker jag tänka positivt. Kanske kan jag köra ett hårdare pass nästa dag om jag vilat. Många säger att man ångrar aldrig ett träningspass men det finns undantag tycker jag! Att vara nertränad och bara köra på då känner man att det här kanske inte var helt lyckat. Men visst kan det vara svårt att skilja på trött eller lat ibland. Kanske kommer jag det här året att prova på att träna efter en strukturerad plan, vi får se hur det blir.

2018 och årets näst sista dag då Johan och jag gifte oss för 23år sedan. Vi firade med en härlig dag i skidspåret.

Så länge vintern och snön ligger kvar kommer jag att åka en hel del längdskidor är tanken. Både klassiskt och skate som jag började lära mig förra året och fortfarande kämpar en del med att lära mig! Som ni säkert har märkt är vi en hel del nya ambassadörer som bloggar här på cykeltjejer och det ska bli riktigt roligt att läsa deras inlägg. In och läs!

God fortsättning på det nya året cykelvänner!