Hitta skönheten i cyklingen!

Som ”nybliven” triathlet är det främst landsvägscykling som gäller för min del och framöver ska jag även börja köra mer tempocykel då jag i helgdagarna fick hem min första pärla! 

Därför under vintertid blir det att fokusera på spinningpass, vilket jag tycker är superkul och är även instruktör på World Class City i Linköping, det går ju att variera så oändligt hur passupplägen ser ut och riktigt kul och inspirerande att köra i grupp. I kontrast till spinningen så har jag även skaffat mig en trainer där jag nu tränar framförallt mitt pannben timme ut och timme in! 

Jag inspireras och tycker det ser underbart ut för er som kör mountainbike i naturen och annan vintercykling, men jag har inte riktigt fått in det i mitt schema och prioriterar heller inte ytterliggare ett cykelköp då jag precis skaffat mig en ny tempo. 

Med detta sagt får jag försöka nöja mig med spinning och trainerpass och hitta skönheten i det! Jag får helt enkelt visualisera att jag är ute bland er härliga utecykelister även under dessa mörka månader.

Jag fick ett abonnemang på Zwift i julklapp som jag ännu inte registrerat så det kommer absolut bli en boost! Kommer även sticka iväg till Thailand imorgon och har där i alla fall 3 dagar med cykling planerat, kommer mycket troligen en sammanfattning av det nästa vecka! 

Ser mycket fram emot att vara ambassadör för cykeltjejer under 2019, att dela med mig av min resa, att lära mig och inspireras av er andra! NU KÖR VI ETT GRYMT 2019! 

För sammanfattning av mitt år 2018 då jag tog in cyklingen på ”riktigt” i mitt liv kan ni läsa här: https://sofiatri.wordpress.com/2018/12/28/summering-2018/.

Kram från Sofia