2019

Hoppas det nya året har börjat bra för dig. Själv har jag dragit på mig en förkylning och ligger hemma på soffan och hoppas att det går över snart.

Jag gjorde aldrig någon summering av 2018. Det var inget dåligt år, tvärtom, men istället tänkte jag skriva om 2019 och mina planer.

I mitten av december sa jag upp mig från jobbet. Det är någonting jag funderat på ett bra tag men det var ändå ett tungt samtal med chefen eftersom jag trivs jättebra med mina kollegor och på universitetet. Rob och jag har sagt upp lägenheten. Vi har lagt upp ett par cyklar till salu. Vi har köpt enkelbiljetter, först till Köpenhamn, sedan vidare till England till hans familj och i mars till Perth, Australien.

2019 kommer alltså bli ett år med en del förändringar i mitt liv. En stor del av flytten är för cyklingen och jag ser fram emot att vara en del av elitlaget Veris Racing. Jag har tränat och tävlat med dem förut och min tränare är även delägare i laget så jag vet att jag kommer att trivas och ha de allra bästa förutsättningarna både träningsmässigt och socialt.

Jag trivs i och för sig rätt bra i Karlstad men känner att jag kommer inte riktigt kunna hålla mig motiverad och träna tillräckligt för att nå mina mål härifrån.

Jag saknar tränings- och tävlingsmöjligheterna, mina lagkompisar och klimatet. Naturligtvis kommer jag sakna min familj och Sverige också men Rob och jag har bestämt oss för att ta en dag i taget och inte säga att det blir Perth för alltid, kanske kommer vi tillbaka till Värmland senare i livet? Det viktigaste är att följa sitt hjärta och göra det som känns rätt ?

Gott nytt år!