Det är vi som är Frida Å Lisa

Nytt år, fyllt med nya möjligheter och nya cykeläventyr. För vår del blir ett av de roligare äventyren just det här-att vara ambassadörer för Cykeltjejer. Vi kommer att blogga under ett och samma namn, eftersom vi nästan alltid cyklar tillsammans. Vi, det är Frida och Lisa, eller Happybikerchicks, som vi skämtsamt började kalla oss själva och som nu har blivit ett slags “mantra” för oss när vi cyklar. Cyklingen är vårt lyckopiller och “njutacykling” är vår bästa gren. (Vad vi menar med njutacykling kommer ni få veta allteftersom vi är igång med bloggandet. )

Denna, årets första vecka, blir det däremot inte någon gemensam cykling alls för vår del, eftersom Lisa är på skidsemester. I stället delar vi med oss av en av de sista rundorna 2018. Dagen innan nyårsafton blev en fantastiskt solig dag. Så välbehövligt att uppleva ljuset igen efter en mörk och grå höst. Vi tog en lång, härlig tur, på fina stigar söderut och utmed kustbandet på hemvägen. Det blev många stopp för att bara insupa allt det vackra i naturen. Den rundan kommer vi minnas, och leva på länge!

Och tänk-nu är det januari-och det kommer bara bli ljusare och ljusare igen. Cykelsäsongen är definitivt på gång igen!!!