Luften gick ur mig…

Som jag skrivit tidigare så har jag haft väldigt mycket på jobbet i December. Julen som för många innebär ledig tid med familjen är för mig högsäsong deluxe. Två av mina kollegor blev dessutom sjuka veckan innan jul och vi som var på plats fick jobba dubbelt. Den här tiden på året är det även dags för inventering och alla andra saker inför ett bokslut. Inget konstigt när man driver eget men det kändes på nyårsafton att jag inte varit ledig mer än tre dagar runt jul. Trots att jag kände mig lite sliten så bestämde jag mig ändå för att springa Sylvesterloppet på nyårsafton, en tradition som jag sett fram emot. Det var kul och jag sprang snabbare än väntat men utan att ta ut mig helt.

Efter det har jag gjort precis det min kropp sagt till mig, vilat, hängt med min son och tränat det jag känt för (mest löpning). Jag har fått fyra dagars sammanhängande ledighet och nu känner jag mig nästan som ny och redo för 2019 och allt vad det innebär. Imorgon ska jag träna med min Pt igen, bara en sån sak 🙂

Det är viktigt att lyssna på kroppen hörni!

//Frieda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *