Vem är jag?

Nu har jag vart ambassadör i en vecka. Vem är jag då?

Jag heter Lina, född 1981, dalkulla bosatt i Skåne. Från Leksand till Kristianstad. Jag har alltid vart ute och idrottat kan man säga. Jag har haft hästar, tävlat fälttävlan och banhoppning. När jag slutade tävla det så blev det cykel, tack vare att jag skulle göra Tjejvättern 2012. Fick min första mountainbike och det var kört….

Jag är en envis jäkel som inte ger upp så lätt. Jag älskar att kämpa och ge pepp, är lika lycklig jag om jag får pepp. Jag är LesMills instruktör i cykel och även instruktör i Indoor Walking. Jag älskar att instruera. Jag cyklar landsväg, moutionbike och lyfter gärna en och annan skivstång.

Som skogsmulle och inte rädd att bli skitig och blåslagen av vurpor, blev jag biten, denna gången cykelbiten och inte hästbiten…

Efter Tjejvättern 2012 har det rullat på med motionsloppen. Jag cyklade min första Vätternrunda 2015 men en kompis. Så detta året 2019 blir mitt 4:e Vätternrundan.

År 2018 blev det bara ett cykellopp, MTB-Vättern 50 km. Så himla roligt lopp. Detta pga att jag fick cancer i maj. Livmoderhalscancer. Jag har legat under behandling hela sommaren, operation, strålning och cellgifter. Men har under hela behandlingen gett mig f*n på att träningen ska rädda mitt liv eller iallafall ge bättre förutsättningar, vilket det har gjort! Träning RULES, så är det bara.

Jag har mycket att ta igen detta året. Därför skall det bli så himla skoj att vara ambassadör för Cykeltjejer. Jag har lopp inbokade, kör just nu träningsprogram och skall bli starkare än någonsin.

Det som är så häftigt med cykel är att det är lockar alla olika människor, man cyklar, fikar och snackar lopp. Man hjälps åt att dra, peppar och ställer upp för varandra. Man kan cykla i skogen, på landsvägar och i sal. Så häftigt!

*Keep Rollin*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *