Första veckan av vinterträning på cykel

Nytt år nya möjligheter, eller?
Nu har jag gjort min första fulla cykeltränings vecka efter min operation. Känslan är självklar underbar, att äntligen få känna vinden i ansiktet och åka lite stig (även om jag var extreeeeemt ringrostig). Tror jag träffade varje sten på hela stigen med framhjulet.

Men första veckan är alltid skräckblandad förtjusning. Det är skönt att komma igång men även en extrem trötthet man drabbas av innan jag kommer in i det. Det känns nästan alltid som att man aldrig kommer ur det, även om det kommer kännas mycket bättre om bara några veckor.

Så dagar som dessa drömmer jag mig bort till bättre sommartider, se bilder.

xoxo Ella

Facebook Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *