Provat på nytt och fint!

Hej på er alla ! Veckans blogg är lite av en resention av Actic nya gym som jag besökt i helgen.

Här i Leksand har det byggts ett helt nytt och fint gym i närheten av den stora arena där vårat ishockeylag håller till. Det som de flesta förknippar vår lilla ort med. För att vara ett litet samhälle har vi ett väldigt bra utbud på träningsmöjligheter och föreningsliv. Men kul att det satsas på nytt och fint och när det bjuds på invigning , ballonger och bubbel tog jag min cykel och rullade dit . Planen var att prova på spinning passet där och kolla in cyklarna. Naturligtvis kolla in lokalerna ordentligt ! -Här luktar ju inte ens svett ! Utbrast en man när han kom in i cross fit lokalen.

Gymdelen sedd från övervåningen där kardiodelen finns. Alltså löpband , crosstrainer mm.

Kom i god tid så jag hoppade helt oigenomtänkt in på zumba. Oj , vad jag är stel och okoordinerad . Ledaren var verkligen superduktig och smidig med härlig energi. Försökte ändå göra mitt bästa för att inte störa de andra . Att se glad ut var inga problem , bara att slå en blick i spegeln på sig själv. Var ju den enda som zumbade i bibs också.

Jag provade alltså ett spinningpass också , en kort variant på 30 minuter. Försökte vrida på bra motstånd direkt. Här leddes passet av två ledare , lite väl lyxigt kanske men de ville väl visa sina två ledare. Glada och peppiga , ställde upp på en bild. Trots att de har bra ledare tycks de inte satsat på de finaste spinningcyklarna. Hade lite hoppats på wattbikes.(inte heller på kardiodelen av gymmet fanns det wattbikes.) Fullt dugliga spinningcyklar var det ändå .

Lokalerna var tipp topp , ljusa och glänsande nya .

Hade jag inte haft ett ra gym redan hade jag kanske känt mig lockad , men med skidåkning och velodromcykling tror jag att jag fyller min tid bra ändå. Kul med ett besök i ny fin miljö.