Hellre inomhus cykling!

Denna helg blev första passet utomhus på nästan en månad. -1 grader och lite snö. Har klagat hela hösten på att jag frusit. Så i julklapp fick jag nya vintercykelskor och skidhandskar att ha under cykelturerna. Så var tvungen inviga det, och första vinter passet jag klarade fyra timmar utan att frysa. Hittade några fina vägar, men sista timmen hamnade jag på en grusväg som var glashal. Då insåg jag, varför cyklar jag utomhus när jag kan sitta på monarken inomhus. Något pass ute ibland kan vara bra, men då vill man gärna ha sällskap. 

Många pratar om hur jobbigt och tråkigt de tycker att passen inomhus på trailer är. Jag är tvärtemot och cyklar hellre inomhus på vintern. En monark och cykeldator är enda som behövs för att roa mig. Ja kanske lite musik med. Är lite av en siffer nörd och tycker om att kolla watten och pulsen. Har inga problem och sitta 3-4 timmar. Så idag söndag fick det bli tre timmar inomhus, sista timmen blev det 2*20min tröskel. Helt i min smak på vinterträning.