Ur form…

Jag har varit ur spår och trodde att jag började komma rätt efter Egypten. Kom hem med superenergi och framåtanda ! Nu skulle jag komma igen. Men vardagen slog till hårt. Jag hamnade åter i ekorrhjulet som jag ville ifrån. Det har liksom bara rullat på och ibland känns det som att jag är åskådare som ser på livet vid sidan om istället för att spela det.

Jag tror det mesta mynnar ut i att jag inte riktigt har någon plan för kommande år utan det är mest 2-3 månader i taget. Det mesta är lösa planer, för livet kan komma emellan, men det är inget jag vet idag utan det kommer märkas den dagen. Det är där det blir en konflikt i mig själv. Jag tycker om att planera, strukturera och ha saker att se fram emot, träna inför osv. Jag skulle gärna säga att jag ska cykla alla dom där loppen, träna mer triathlon för att möjligen ge mig på Jönköping 70.3, men jag vet ju inte.

Det har också varit svårt att hittat något att blogga om då jag under vintern har stort fokus på hockeyn. Dömer 2-3 matcher / veckan och det är ju kanske inte jätteintressant för er att läsa om varje vecka. Jobbar som ekonom men även gruppinstruktör, och försöker hinna med att träna däremellan och då blir det mest löpning för det blir mest tidseffektivt. Men förhoppningsvis kan jag få upp en trainer ikväll / imorgon som jag kan börja nyttja här hemma. Velat fram och tillbaka om trainer och nu blev det en begagnad av en kompis som jag tänkte testa och se om det är något för mig. Spännande !

/ @virrejohansson
Facebook Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *