Mobilfri vecka och träning

Hejsan hejsan

Ny vecka med nya träningar, men tyvärr också en vecka utan min mobil. Vilket inte är så farligt egentligen eftersom jag kan små och sådant på datorn. Det är först när jag kommer i träningssituation det blir problem. Jag tränar ALLTID med antingen podcast om det är långt och lugnt eller musik om det är intervaller. Men nu utan musik så blir intervallerna och distansen jobbigare på en helt ny nivå. Alltså inte fysiskt utan mental. När det bara är jag, skogen, och tiden. Då känns allt lättare med musik i öronen. Så när jag väl får tillbaka den, då kommer jag uppskatta mobilen mer än aldrig förr!

I och med saknaden av mobil så blir det lite hundbilder istället, här är lilla Bosse i min tröja, har lovat att sy om den så han kan styla med den på tävlingarna denna säsong.

Tränar ni med musik eller podd? Eller kör ni med naturens eget ljud?