Plötsligt vänder det

Den här veckan har varit fylld med soffliggande pga feber, tjafs hemma pga alldeles för trötta föräldrar och för att spä på det hela, för mycket fredagsgodis. Det var så jobbigt hemma den här veckan att barnet (15 månader), som brukar vara torr, igen börjar kissa på sig, skrika och ha det besvärligt. Suck, det är ju inte en sån förälder man vill vara. Dekadens och allmänt jobbigt. Men…

…plötsligt händer det. Det vänder, man finner en liten glimt av energi, och den grabbar man tag i för glatta livet. Å bara ger sig ut i skogen. Där fylls man igen av den livsglädje som tappades bort i en vardag fylld av långväga pendling och kontorsstillasittande. I mitt liv finns det några platser där jag kan fylla på med energi. Någon som känner igen sig?

Idag fylldes energi under en MTBrunda hemmavid. Inga måsten bara kul. Det blev en kort runda på 2,8 km och 91 höjdmeter, ner till sjön, och så hem. Med lite omvägar. Det tog 30 min. För den som undrar blir det 10,7 min per km. Halleluja. Helt perfekt en lördag! Och så blev jag en bättre mamma på köpet 🙂

 

PS. MTBn är är Surly Karate Monkey. En fantastisk cykel. Bästa MTBn jag provat. Passar perfekt till mina behov och drömmar 🙂

3 reaktioner på ”Plötsligt vänder det

  1. Visst är det härligt att kunna träna igen efter ett uppehåll. Fina bilder och vilken vår ni har redan! Vore kul att se en bild på din MTB ? Har inte hört talas om modellen förut.

Kommentarer inaktiverade.