M-som i motivation!

Hej på er alla!

Ja så har ännu en vecka gått och fort gick det! Inte mig emot! Alltid härligt med helg och bästa dagen är ju fredag alltså idag!

Har haft en lite lugnare träningsvecka men har inte direkt legat på latsidan i planeringen av kommande cykelsäsong. Någon kanske kom-ihåg att vi inte fick startplatser till Maratona dels Dolomiten i höstas! Men nu öppnades en ny möjlighet i och med att man kan få startplatser genom att boka via ett reseföretag. Så via ett inlägg på Facebook så fick vi nys om Veronica Larsson och V’elo Monaco. Så nu är vi med!!

Här ska vi alltså cykla i sommar !?

Loppet ska vara ett av Europas vackraste, och då vet man att då blir det klättring. Långa distansen är 138km 4230hm men det finns två kortare distanser som man kan välja att ta under loppet om det börjar kännas omöjligt. Känns som jag fått massor av energi att träna genom att ha den här resan att se fram emot i början av juli. Motivation behöver vi väl alla i vår träning? I bland mera och ibland snurrar det bara på. Ni vet väl att det finns en cykelresa för alla cyklandetjejer i april som Trip on sport ordnar? Är ni sugna finns info på Elaines Peterssons blogg här på sidan. Visst blir vi alla lite sugna på sol och cykling. Träningsmotivation i massor med en resa inbokad tycker jag!

Har ju funderat på en ny smart trainer ganska länge nu! Jag fick ju låna en trainer av en kompis i höstas för att kunna göra ett FTP test. Det skulle jag väl inte ha gjort för nu undrar jag hela tiden hur jag kan ligga till ?? Nej inte heller den här veckan kom jag till skott och plågar alla jag känner med trainer med frågor. Tips emottages tacksamt!

Under tiden försöker jag komma ut med crossen lite, ännu har det bara blivit väldigt korta turer. Känns som det räcker eftersom snön har vräkt ner i veckan och plogningen har inte hunnit med. Lugn distans har jag åkt på skidorna och det är verkligen härligt att komma ut i vinterlandskapet. En riktig lyx med att bo på landet. Jag bor så att jag kan gå ca 5 minuter till fina spår och det är ju inte fel.

Efter en hel månads frånvaro var jag tillbaka på söndagsträningen på velodromen i söndags. Lite ovant men kul, kul!

Ha en bra träningsvecka, nu kör vi !