Vintercykling

Nu har vintern äntligen kommit till Karlstad! Själv älskar jag riktig vinter med snö och kyla och njuter i fulla drag. I november sa jag till min tränare att det blir rätt kallt och mörkt i Sverige den här årstiden men jag tror inte riktigt att han insåg hur kallt och mörkt det faktiskt är 🙂 när jag i början av december cyklade i -5C tyckte han att det var helt obegripligt kallt 🙂 🙂

Jag är nu nästan 100% återhämtad från halsflussen jag haft och det innebär att jag återgått till träning. Jag har omkring 11 timmar per vecka schemalagt och det känns ganska skönt eftersom det ger rejält med tid för återhämtning. Mitt mål var att bibehålla någon form av form över vintern för att inte behöva börja om från början i mars. Även om uthålligheten inte är den bästa så känns det som om upplägget funkar jättebra.

Jag blandar inomhusträning med återhätningspass utomhus och smyger in några löppass då och då. Nästa vecka har jag även planerat att gå till gymmet här på universitetet om tiden räcker till.

Ett litet tips för dig som vill starta sommaren lite tidigare, du har väl inte missat att Cykeltjejer och Triponsport ordnar en resa till Mallorca 22 aptil – 2 maj? Elaine och två andra tjejer kommer finnas på plats som superguider. Kolla http://bit.ly/cykeltjejer för mer information. Hade jag inte varit på andra sidan jordklotet hade jag absolut hängt med <3