Vad jag är & vad som händer 2019 med en tillbakablick på 2018

Jag har kommit på att jag är lite av en multisportare då jag gärna tränar och utövar många olika saker. Men jag har också kommit på att jag nog får kalla mig säsongscyklist så länge jag dömer hockey på den nivå jag gör och med dom mål jag har.

OS 2018

Som ni förstår är hockey en stor del av mitt liv och jag kommer i April åka till Finland för att döma Hockey VM, det kommer bli mitt fjärde VM som jag är uttagen till och jag ser fram emot uppdraget jättemycket. Alltid ärofyllt att bli uttagen till dom stora turneringarna och få representera Sverige.

När väl hockeysäsongen tar slut, ja men då blir det desto mer cykling 🙂
MTB och landsvägsintervaller på veckorna och förhoppningsvis fler långpass med klubben och det viktiga cykelfikat. Jag hoppas att jag även denna vår kan börja cykelpendla minsta två gånger/veckan. Så det kan bli en hel del cykling om planeringen stämmer 🙂 Eftersom det är ovisst hur mycket cykling det blir i sommar har jag heller inte planerat in lopp att köra mer än att jag är anmäld till Vätternrundan med klubben. Jag har cyklat Vättern två gånger. Första gången var det jag och en kompis, och förra året var några fler men fortfarande inte en organiserad grupp. Så om jag kan cykla Vättern 2019 vill jag göra det i en organiserad grupp med tidsmål. Jag skulle även vilja ge mig på Tjejvättern med tidsmål.

Tjejvättern 2018.
Vi började som en liten gupp om tre stycken. Vi blev snabbt fler tjejer som hängde ihop. Några avhopp vid depåerna och det här gänget var det som krigade i mål tillsammans. Det är det här som är fascinerade med cyklingen, alla cyklar tillsammans och bjuder in.

Blandade bilder från 2018

.

Jag har även fått ett litet intresse av triathlon och provade på det lite grann i somras och är fascinerad över denna idrott. Det är egentligen tvärtemot vad alltid utövat tidigare. Kommer från mer explosiva lagidrotter och bara tanken på att gneomföra är IM är skrämmande, men det har nog blivit lite av en dröm. Sommaren är som sagt oviss, men nog finns suget för Jönköping 70.3 och jag skulle gärna vilja åka till Kalmar för att heja fram kompisar på IM och uppleva stämningen 🙂 !

Här följer några bilder från mitt prova på triathlon år som innehöll tjejläger i Båstad, träningar med Nocout och således även ett KM.

.

Vilken härlig sommar det var och jag hoppas kunna uppleva en liknande vår/sommar så får man se vad resten av sommaren/hösten kan bjuda på 🙂

Facebook Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *