Vecka 3

Veckan som gick, den bara susade förbi. Träningsplaneringen funkade fint. Allt i sin ordning. Boxercise på måndagen. Indoor walking + intervall spinning tisdag, cykelstyrka onsdag och vila både torsdag och fredag. Backpass på gymmet på lördagen och ett galet jobbigt tröskelpass i söndags. JÖSSES, inte klokt. 46 minuter galenskap. Men det gick bra, dock orkar jag inte upp i den höga watten, varken på lördagen eller söndagen.

Kroppen kändes lite sisådär. Maken och tösen här hemma har vart lite krassliga. Så det kändes som ”något” ville passera i min kropp men som aldrig slog ut…tack och lov. Kan vara därför jag såg ”väggen” på passet i lördags…

Jag hoppas att cyklingen i helgen skakade om kroppen, för jag mår och känner mig starkare nu än i helgen. Ingefärsshot varje dag och vila när kroppen vill så tror jag att jag är ”hemma”.

Summa sumarum så är jag nöjd med all planering som jag har i kalendern. Mår bra att ha fasta träningsdagar och vad jag skall göra. Då hänger även hjärna med. Fortsätter med att följa mitt schema även denna vecka. Hoppas ni med får en grym vecka att se fram emot!

Lina