Borta bra men hemma bäst?

Nu är jag tillbaka hemma i Sverige och Linköping efter 15 dagar i Thailand. 

Ärligt så längtade jag hem lite de sista dagarna, tillbaka till vardagen, sambon, jobbet och rutinerna. Men nu när jag varit tillbaka endast två dagar undrar jag hur jag tänkte? Och börjar redan planera in nästa resa mot varmare breddgrader!

Visst så är jag en person som älskar rutiner och trivs som fisken i vattnet i min vardag MEN denna kyla och gråa dagar gör något visst med humöret och känslan. Det bästa av två världar skulle ju vara sol och varmt på hemmaplan, men då skulle jag kanske inte heller uppskatta det lika mycket? Charmen med årstider kanske? 

Mitt första pass hemma i söndags blev såklart på trainern. Hade inte cyklat på ca 10 dagar så längtade tom till att sitta och rulla 90 min i vardagsrummet. Det finns helt klart en charm med de passen också. Det var en perfekt start av hemmaträningen och trots jet-lag är träningsmotivationen på topp!

Denna vecka ska jag faktiskt registrera mig på Zwift för att ge cyklingen en extra boost! Någon som har några nybörjar-tips där? Hur jag lägger in egna intervallpass tex? Eller kanske tom vill tajma så vi kan köra samtidigt, vore riktigt kul att köra med andra cykeltjejer! 

Skriv gärna till mig på Facebook eller Instagram (@sofiahager) för tips eller om vi ska planera sällskap på Zwift!

Kram från Sofia