energiboost före jobbet

Krispig januarimorgon vid kusten

I dag stod det ”cykla före jobbet” i våra kalendrar, jippie!!! Det blev nästan en copy paste på den fina torsdagscyklingen vi fick för två veckor sedan. Ni kanske tror att vi BARA glider omkring på våra cyklar utmed havet med solen i ögonen…Ja typ så känns det i bland, i alla fall sådana här lyxiga dagar då inbokad cykling sammanfaller med fint väder. Men vi kan lova er att det kommer att komma både dåligt väder, slask, regn, rusk och flås i våra inlägg också. Tids nog. Men än så länge har januari velat oss väl.

Det var ett krispigt vackert landskap ute i dag, som i ett filter av pastellfärger. Vi har svårt att låta bli att cykla vid havet då så vi rullade längs med kustbandet, norrut från Steninge och upp till Långasand. Vackert som tusan…och frostigt kallt. Minus fem grader.

Sedan vek vi av inåt landet och där låg det snö på grusvägarna. Jisses vad tungt det var stundtals, benen fick slita ont och vi flåsa. Tur att vi hade packat med oss varm äppelglögg igen så att vi fick en god belöning och en liten ”sitta i dikeskanten-paus” när vi kommit upp för backarna.

Att få en sådan här start på dagen, mitt i veckan känns otroligt lyxigt. Hoppas det inte dröjer allt för länge innan det på nytt står ”cykla före jobbet” i våra kalendrar..

Hej so long från Frida och Lisa / Happybikerchicks