Träningsglädje

Veckorna går väldigt fort nu , men ändå är det väldigt lång tid till jag kan ta fram min lilla pärla till landsvägscykel . Den kommer inte ut förän det är torrt och sopat ute , och det kommer att dröja länge i Leksand. Här är full vinter och mera snö kommer varje dag. Visst kan man cykla ute om man vill, vill pälsa på sig köra en tung cykel på oplogat eller spårig väg. Ja ni hör ju vilken uppförsbacke för mig att komma ut.

Förra bloggen handlade ju lite om att motivera sig att träna. Att som i mitt fall ha en härlig cykelresa eller ett häftigt lopp att se fram emot , men i bland behöver man hitta sin tränings glädje lite mera i vardagen. Så nu tänker jag dela med mig av några saker som jag gör för att må bra och ha träningsglädje. (Ni kan kanske inte köpa detta rakt av , men hitta gärna era egna.) Jag gillar att gå på pass , då behöver du bara gå ditt så talar någon annan om vad du ska göra. Inte en massa förberedelser alltså. Jag har alltid en väska packad om det blir snålt om tid . Fördelen med pass är också att man träffar likasinnade ,kan peppa varandra . Lite snack i bastun eller duschen efteråt är ju också trevligt.

Jag gillar att unna mig goda saker, ja ni vet de där sakerna som sätter sig runt magen! Jo jag vet inget hälsotips men tanken på den där chokladkakan har fått mig att ge det där lilla sista för att ta mig i mål många gånger.

Belöning och uppmuntran kan ju få vem som helst att höja sig. Ett vänligt ord , klapp på axeln ! Mera sånt även om många av oss är dåliga på att ta det , ler vi nog alla inombords ! Motgångar och misslyckanden kan vara mycket lättare att ta om du vet att du kan bättre .

Mera då ? Jo men unna dig de där fina cykel kläderna du önskar dig . Ja kanske är det en bättre smart trainer , som jag har funderat på länge nu ?. Det är så roligt att ha bra grejor det vet väl alla !

Till sist klickade jag hem en ny direkdriven smart trainer. En resention på det kommer när jag fått hem den och börjat använda den .

Men det som är viktigast av allt är ju att träna det som är roligt ! (Jo jag vet ibland måste man cykla hem i regn !Men det kan bli roligt att komma hem och bli torr ?) Det är ju så att vill man bli bra på något är det inte så kul hela tiden , men se till att det är det så ofta som möjligt !

Att försöka tänka positivt kan i alla fall ändra mycket , ska försöka tänka på det i morgon när det är måndag och jag har en riktigt lång arbetsdag ! Ha det bäst !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *