Presentation av Fröken Viberg

Hej o hå, 

Det är väl dags att jag presenterar mig också, så sist men inte minst kanske.
Det är ett bra tag sedan man försökte sig på bloggning, men ska försöka så gott jag kan.

Jag heter Therese och är 23 år gammal, jag bor utanför Härnösand och arbetar som kriminalvårdare. När jag inte arbetar så hänger jag för det mesta på gymmet eller självklart på en cykel. 

Jag började cykla tack vare min storebror, han hade nyligen börjat cykla downhill och ville gärna ha med mig på det också. Tackade artigt nej, men följde gärna med på en motionsrundan. Men eftersom jag inte ägde en egen cykel så fick jag snällt låna pappas cykel, kanske inte var den bästa men den tog mig fram och oj, vad motion jag fick. 

Självklart så kände jag att detta var något som jag verkligen gillade och jag valde att skaffa min första riktigt egna cykel och det blev då en landsvägscykel. Ett år senare så skaffade jag även min första mountainbike, för att kunna lära mig att cykla stigar i skogen och pendla till arbetet.

Jag tycker absolut att man ska prova nya saker och jag älskar att få utvecklas i något som jag tycker om. Så självklart fick min storebror som han ville, jag följde med och cyklade downhill.

 

Så eftersom jag är rätt ny på detta så kommer jag ta emot alla tips och trix väldigt glatt, men kommer även försöka dela med mig av mina erfarenheter.

// Therese

1 reaktion på ”Presentation av Fröken Viberg

  1. Hej Therese! Det ska bli jättekul att följa dig och speciellt att läsa lite mer om downhill! Det är typ min favoritgren inom mtb och något jag önskar att jag skulle våga utöva. Jag brukar säga att inuti mig sitter det en downhill tjej och väntar på att få komma ut. Vi får se hur det går haha!
    Förhoppningsvis blir det iallafall en tripp till järvsö i sommar. ?

Kommentarer inaktiverade.