Planering!!

Jag gillar att planera, jag gillar att göra en strukturerad plan över veckan med dess innehåll såsom jobb, aktiviteter, barnens aktiviteter, läxor, tvätt och skjuts hit och dit, ja allt som hör en barnfamiljs vardag till. 
Jag tittar om och om igen i almanackan i tron om att hitta mer tid.
För det är ju så mycket kul utöver det där som kallas måsten
som jag vill få tid till!
Då är planering viktig!

Och det känns som en vinst var gång man faktiskt finner stunder och tillfällen som gömts och tittar fram när man vänder och vrider på veckans schema!

Men sen händer det!!!
Inget blir som jag tänkt..

Maken åkte visst och jobbade…en extra träning för något av barnen, ett barnkalas där inbjudan mystiskt försvunnit och givet ska en present inhandlas. Av någon konstig anledning gapar det ju även tomt i kylskåpet och både lunch och middag bör ordnas!!

Då slår min sämsta sida till SurFia med stort S!!

Jag kan tycka hemskt synd om mig själv när jag inser att alla måstebestyr givetvis måste prioriteras i detta läge….
Men det är svårt när man redan sett framemot det där styrkepasset eller cykelträningen i pannlampans sken eller en date med min fyrbente vän yogi! Jag tror att av just den anledningen har jag (som tur är) blivit ganska bra på att ställa om vägvisaren! 

Trainern, en räddare i nöden när planen spricker….

Allt som oftast när jag tittar i backspegeln brukar veckans schema blivit ett helt annat än det jag filat  på från början !
Och i sanningens namn är jag sällan besviken utan härligt tillfreds med det som erbjudits och hur lösningarna på det som verkat tokkört för stunden blivit till det bästa!  ( eller iallafall det näst bästa)

So long// Frida – happybikerchicks 

( sitter nu och planerar kommande vecka och jag har en plan, en riktigt bra plan faktiskt….)

Yogi & jag