Planen håller..

Veckorna rullar på och min plan tycks hålla. Jag följer mitt styrkeprogram med två pass i veckan och nu börjar jag både se och känna resultat. Det är ju motivation om något. Jag håller mig till tre löppass i veckan och försöker få in ett pass på cykeln (inomhus). Det funkar fint om jag planerar kommande vecka på Söndagar.

Jag fortsätter med ganska tung styrka fram till Mars då kommer vi lätta på vikterna och lägga in lite mer spänst. Jag älskar att någon hjälper mig att tänka och planera mitt upplägg. Hur ska jag någonsin klara mig utan? 😉

Jag har också försökt få in lite mer rörlighet i min träning. Jakob har gett mig en väldigt bra övning som han lagt in i min uppvärmning. Den är bra att göra efter att man suttit på cykeln också, jag har väldigt lätt för att bli stel i bröstryggen och då är detta skönt.

Jag önskar att jag kunde få in åtminstone ett yogapass i veckan också men man kan ju inte få allt. Man måste ju jobba också 🙂

På Lördag ska jag iallafall gå på ett Yogaevent på Gunnebo slott tillsammans med min mamma. 90 min Vinyasa yoga ska vi testa på. Varför börja lite lagom?? Efter det blir det vegetarisk och ekologisk frukost i Gunnebos fantastiska kaffehus. Mer om det efter helgen.

Ha en fortsatt fin vecka //Frieda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *