Kry…nu kör vi!

Skönt och känna sig ”fit for fight” igen, var lite rosslig förra veckan. Vilade mig form i helgen. Viktigt att VÅGA vila och ”laga” kroppen från baciller och virus. Nu mår denna tjej prima igen och jag känner mig igång. Träning i måndags, mycket mage…känns fortfarande. Igår indoor walking och intervallpasset Sprint. Så grymt härligt stämning på mina pass. Jag verkligen tokälskar att instruera. Det ger en grym kick, lite högkänsla.

Idag stod det cykelstyrka på schemat som jag har. Check på det och jag kunde inte låta bli och köra 30 minuter på trainern med. Kliade i benen. Intervallpass men 12 toppar, där jag låg på minst 320 watt i 10 sek. Älskar såna pass.

Februari är snart här. Och jag känner att jag är bättre igång än någonsin. Tack vare att jag kan cykla hemma och köra mina pass. Slippa köra till gymmet var och varannan dag, det underlättar när man kör efter träningsschema. Lyx, jag vet. Men med familj, barn med aktivitet och läxor så känns samvetet bra att kunna träna hemma då och då.

Trött och nöjd kryper jag nu till sängs.

*kram*