Snart dags att flytta

Från ett träningsperspektiv bävade jag inför december, januari och februari och även om jag älskar vintern är jag glad att min utomhussässong bara är några veckor bort – 3.5 träningsveckor på trainern för att vara mer precis. Efter det är det dags att packa ihop allt och skicka stora saker som vi inte tar med på planet.

Vi kommer åka i slutet av februari och då kan vi ta med 40kg. Det låter mycket men jag har en känsla av att vi kommer upp i den vikten ganska snart. Som tur är behöver jag inte flyga med cykel den här gången, min nya Liv Langma ska förhoppningsvis redan finnas på plats så tempocykeln och MTB:en får komma senare via båt.

Det är inte utan att jag känner mig lite stressad dock. Det är mycket som ska ordnas och många saker som ska falla på plats. Robs tempocykel såldes härom dagen, vår bil ska säljas om någon vecka, det ska packas, packas om, packas rätt, packas om, slängas, sorteras, prioriteras o.s.v. o.s.v. Bit för bit får vi ordning på allt men det tar på krafterna och vissa saker är ganska känslopackade. Jag märker att jag har betydligt fler upp-och-ner-gångar nu än vanligt och har snäst åt stackars Rob både en och två gånger…

Å ena sidan känns det tungt att åka ifrån Sverige, familjen och jobbet men å andra sidan är jag förväntansfull (men också nervös). Det finns ju såklart ingenting som säger att vi aldrig kommer komma tillbaka till Norden men det är ändå alltid tungt att resa. Jag ser såklart jättemycket fram emot att cykla och träna i solsken på riktiga vägar med mina kompisar igen, och att köra lopp såsmåningom.