När träningen blir åsidosatt.

Denna veckan har träningen blivit väldigt åsidosatt. 

Startade veckan med att jag skulle hem från Norge. Med tre mil kvar hem så ramlade bilen av vägen. Kunde inte fått en sämre start på veckan, men gick bättre denna gången än de andra gångerna. Hade tur att bilen inte välte över, fick med snö ned i diket som höll bilen uppe.

Sen har veckan bestått av att göra ordning inför flytt, om 7 veckor skall lägenheten vara tom och städad och nyckeln överlämnad till hyresvärden. Börjat rensat saker, sett över vad man skall ha med sig och vad som skall slängas eller säljas. Mars kommer bli en stressig månad, sista proven i skolan och hinna flytta samtidigt. Men kommer bli skönt med en nystart. 

Denna veckan fick jag även en mindre renovering i mitt träningsrum, lades nytt golv och målades. Så nu vill spendera mer timmar i träningsrummet när det blev fräschare. 

Lyckades hinna få in 3 pass denna veckan på monarken och lett tre styckna spinningpass, hann även få in ett styrkepass. Och nu väntas det jobb hela helgen, 8-20. 

/Instagram @nybergnatalie