Yoga på Gunnebo slott

Förra helgen hade jag bokat in mig och min mamma på ett yogapass på Gunnebo slott. Det var Sam Aziz som höll i passet (alla yogisar verkar veta vem han är). Jag har tränat med honom några gånger förut och tycker om han sätt att leda pass. Ibland blir yoga lite för ”flummigt” för mig men inte när Sam håller i det. Ett pass på 90min i fantastisk miljö. Jag älskar verkligen Gunnebo slott. Vi bor väldigt nära så vi brukar fika där på helgerna.

Efter passet bjöds det på en jättefin frukostbuffé. En väldigt mysig morgon tillsammans med mamma.

Jag tror verkligen att min kropp skulle må bra av lite mer yoga. Det är lätt att bli stel av all tid på cykeln och när man springer mycket.

Förutom det har veckan bjudit på Pt-pass, mycket löpning och ett spinningpass på gymet. Men nu längtar jag efter att cykla ute igen. Snälla våren skynda dig hit!!

//Frieda