Hektiska dagar hemma och semester

Mina dagar på Gran Canaria var fantastiska. Fick ihop 25 timmar kvalitativ träning, vilket jag är väldigt nöjd med!

Jag landade kl 01 (Tisdag) på arlanda efter förseningar eftersom det var snökaos i stockholm. Sov hos min mormor och morfar för att sedan åka vidare hem med tåg. Jag var hemma vid 19 på tisdag kväll och det blev ett kärt återseende med min lille prins.

Onsdag hade jag tid hos min kiropraktor, allt i allo skulle jag nog säga. Han håller koll på min kropp så den är i balans och jag kan prestera som bäst. Vi var där kl 06:30 så det blev tidigt. Dessutom började jag känna mig lite sjuk så ingen bra kombo med lite sömn. På eftermiddagen så var det körlektion och risk 1 utbildning, (3h teori). Jag var hemma vid 9 och rätt så trött (läs död).

Torsdag hade jag risk 2 kl 07:30-12 (halkbana). Så även idag tidig start och full fart. Idag hade jag dessutom feber så jag behövde ju inte pussla in min träning iallafall. På dagen packade jag alla väskor både till mig och Bosse eftersom vi dagen efter åker till fjällen i en vecka.

Fredag började jag med en lång promenad med hunden för att få lite frisk luft, min förkylning börjar äntligen ge med sig. Sedan bar det av och vi var uppe i stugan 01 lördag natt.

Lördag åkte vi skidor hela dagen och jag träffade även en kompis och avslutade med längd, lugnt för att känna om jag var tillräckligt frisk för att träna på riktigt. Jag är ju på semester men träning behövs ändå.

Söndag började dagen med ett längdpass, kändes bättre idag än igår. Nu skriver jag detta och ska sedan ut och åka i backen.

Nästa gång vi hörs så är jag på resande fot igen men denna gång till Holland.

följ mig på instagram: ella.holmegard 🙂

Facebook Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *