Alla hjärtans dag

Ha en trevlig alla hjärtans dag! Även om det är något av en köp-dag så tycker jag att du ska passa på att göra någonting för dig själv, ditt eget hjärta och någon du tycker om <3 gå på spinning tillsammans med en kompis, ta en prommenad, gå på fika, ordna en ’romantisk’ cykel-/skid-/joggingtur efter jobbet. Med bra lampor och ett litet fikastopp (ta med en chokladbit) kan det bli riktigt trevligt. Eller varför inte boka den där träningsresan, cykelloppet eller vad det nu är som du drömmer om att göra.

Själv åker jag till Branäs med Rob och mina föräldrar. Vi bokade det i början av december och det var en då tidig julklapp från föräldrarna. Det blir en mini-semester innan vi åker till Perth så det blir kul att tillbringa några dagar tillsammans. Tyvärr har Rob varit jättesjuk och mina föräldrar som är just hemkomna från en kryssning i Karibien har blivit sjuka så jag känner lite att jag har oddsen mot mig att hålla mig kry… Föräldrarna kommer komma upp någon dag senare, friska förhoppningsvis… Min plan är att åka längdskidor och lite slalom – de sista skidturerna på ett bra tag, snart är det bara cykling som gäller!!

Hälsningar Sofia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *