Viktigt med bra mellisar…

Mitt i all träning, stressande vardagslivet är kosten en viktigt punkt. Att få i sig bra mat och mellanmål. Jag är petnoga med att verkligen äta frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och kvällsmål. Jag funkar inte annars. Och hur skulle jag orka träna på noll energi och tom mage? Går icke.

Här kommer ett av mina alla recept på smoothies, som jag har med mig på jobbet VARJE dag. Kör en stor sats på söndagkväll och sedan häller upp i glasflaskor som jag har i kylen och tar med till jobbet. Grymt tycker jag.

Mango & Avokado Smoothie

* 2 dl fryst mango

* 2 dl frysta avokadobitar

* 1 dl fryst bladspenat

* 1 dl frysta blåbär

* 2-4 dl vatten

* 2 tsk vetegräs (jag använde från Renée Voltaire)

* Riven ingefära efter smak

Mixa allt ordentligt och tillsätt mer vatten om den blir för tjock.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *