Vidgar mina vyer!

Lämnat ett vintrigt Leksand med ”melloyra” bakom mig. Väljer att vidga mina vyer här i Sverige och se en stad jag inte besökt förut. Sitter på tåget på väg ner till Falkenberg för en träff med cykeltjejerna som bloggar här på sidan. Vi ska bo på ett fint Strand hotell med spa .? Ska bli så spännande att träffas ”live”. Att träffa andra likasinnade tjejer är väldigt inspirerande då jag mest tränar med killar här på hemma plan. Visst finns det några tjejer men vill väldigt gärna att vi blir flera till våren. Naturligtvis kommer jag att köra nybörjarcykling för tjejer i vår också då jag tror att det är ett bra sätt att få tjejer att våga sig i väg på cykelträning om det bara är tjejer. Ska verkligen fråga de andra cykeltjejerna om bra tips om hur de får tjejer till cykelträningar? Tips emottages gärna.

Själv har jag inte tränat på några dagar eftersom jag känt lite ont i halsen. Inte speciellt sjuk i övrigt men vill inte chansa när det gäller halsont. Då tränar jag inte!

Som vanligt blir jag lite rastlös när jag inte tränar så jag har hunnit med att köpa lite nya cykelkläder och bestämt nya tapeter till ett rum i vårat hus som vi renoverar. Bra att hinna med lite annat också även om det kliar lite att använda nya trainern.

Får lite vårkänslor då det är gröna gräsmattor utanför tågfönstret. Var från början meningen att vi skulle cykla ett pass ute och jag var i kontakt med cykelmagneten i Falkenberg för att hyra en cykel. Det var väldigt trevligt bemötande och det skulle gå fint att hyra en cross för en dag. Jag såg lite fram emot en cykeltur i ny miljö men tyvärr fick planerna ändras för det var svårt för många att få med sig cykel.

Nu kommer vi att köra spinning i stället med en av tjejerna som är instruktör så det blir toppenkul i alla fall. Säkert tufft också. Naturligtvis kommer jag att skriva om helgen sen. Hoppas nu att ni också får en toppen helg!