Fjällsemester is coming up & mitt första supporter uppdrag !

Även om det våras för vår nere i södra delarna av Sverige och cykelsuget infinner sig mer och mer för varje solstråle som kikar fram, så är det ändå lite kvar av vintersäsongen. Hockeysäsongen är i sitt slutskede med det roligaste kvar. Stundade SM slutspel och säsongen avslutas med VM i Finland. Det är inte bara hockeyn, utan det ska avverkas lite skidåkning i fjällen innan det är dags att ta ut hojjarna för första turerna utomhus.

På onsdag åker jag och min man upp till fjällen och ska vara lediga i nästan två veckor och andas fjälluft. Vi har flera inom familjen som ska åka Kortvasan och även Vasaloppet, en av dom är min man. Jag har inte bestämt mig om Kortvasan ännu och heller inte om ett eventuellt Öppet Spår. Så varför inte ett tredje raka Vasalopp?

Den här gången är det min man som ska åka Vasaloppet och klarar han det har han gjort något som han sa att han aldrig skulle göra, En Svensk Klassiker. Lite inspirerande har det nog varit att vara med på mina resor 😉 Min uppgift på Vasaloppet är att för första gången supporta, vilket ska bli väldigt roligt. Det brukar annars vara jag som deltar i olika lopp, men inte den här gången. Det ska bli riktigt roligt att hejja på alla skidåkare i Färders spår ! Är det någon av er läsare som ska åka något av loppen?


Hojjta till om du befinner dig i Sälen området
& är sugen på ett pass tillsammans 🙂

Vill ni följa min vinterresa lite närmare?
Då rekomenderar jag att ni kikar in på min instagram.

@virrelovensno