Tjejlägret, det jag längtar allra mest efter just nu!

Det jag längtar allra mest till just nu är tjejlägret. Det är ett cykelläger för tjejer mellan 10 – 16 år. Ett läger där vi tjejer får chansen att träna och hänga tillsammans. I år är tredje året som det anordnas och enligt mig så är det en av dom roligaste cykelhändelserna på året.

bland dom roligaste sakerna med lägret är att man får umgås med jämnåriga tjejer som delar samma intresse, en annan härlig sak är att få  cykla med massor av tjejer efter en lång vinter.

Jag har alltid lärt mig något av att vara på tjejlägret för det kommer många bra cyklister dit och övar teknik med oss och så kommer det också föreläsare är väldigt bra och intressanta. I år kommer bland annat  vår förbundskapten Annie Söderberg och Jessica Clarén från She Rides.

Vill du också vara med? Maila till: mtbgirlcamp@gmail.com