Cykelrevansch!

Sån härlig känsla att känna sig stark på sadeln igen. Då menar jag inte bara fysiskt utan kanske till och med mer mentalt! Efter någon vecka med motivationssvacka och en kropp som kändes ur balans har jag sakta men säkert kommit tillbaka till mitt ”rätta jag” och den Sofia som jag känner igen, fylld med energi och motivation.

Det började i tisdags när jag höll mitt spinningpass på World Class i Linköping. 60 minuter av intervaller med ett riktigt härligt gäng. Första passet på en vecka där jag testade på intervaller och att få lite högre puls igen. Kändes riktigt bra och blev hög på endorfiner. Ni kan läsa om hur passet var upplagt och mer om mina känslor och tankar kring det HÄR.

Jag tog det lugnt på onsdagen som återhämtning då jag ändå skulle iväg till Stockholm på kundbesök med jobbet över dagen. Sedan hade jag cykelintervaller på trainern planerade för torsdagseftermiddagen. Hela torsdagen laddade jag och var taggad på att ta revansch på förra veckans misslyckande och skippade cykelpass. Lättnaden och glädjen när jag klarat av passet enligt hur det var tänkt!

Nöjd tjej efter passet.

Passet var 6 x 4min på 5-7 slag i puls över tröskel med 4 min vila mellan. Tuffa intervaller men den längre vilan mellan gjorde att jag verkligen kunde trycka på och ändå hålla måttet. Kul pass! Lyssnade på hög musik och hade igång Zwift under passet som ”sysselsättning och pepp”.

Nu är det ny vecka och jag är taggad och laddad inför kommande pass!

Kram från Sofia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *