Årets ambassadör 2018

För några veckor sedan fick jag veta att jag blivit utsedd till årets ambassadör för cykeltjejer.se för 2018. Jätteroligt, tycker jag!

Som pris fick jag att jag kunde designa mitt eget kit – tusen olika ideer och tankar formades i huvudet och jag fick även hjälp och inspiration från några andra cykeltjejer. Till att börja med hade jag tänkt att kittet skulle vara svart med turkosa och guldfärgade ’stavar’ som gick i sidledd från axlarna. Jag fick inte riktigt till det så snyggt som jag föreställde mig…

Förslag nummer två var helt annorlunda. Jag valde bort svart och hade en hallonröd basfärg som jag ville skulle tonas ut till blått längst ner. Jag älskar i och för sig de svart/rosa kläderna från cykeltjejer men tänkte att det kan vara kul med lite mer färg ibland och någonting annorlunda från resten av cykelgarderoben. Jag skissade ett utkast för hand eftersom jag inte riktigt kunde få till någonting bra i Paint och skickade det till Caroline på Original Teamwear.

Caroline hade även skickat över färgkartan som gjorde det hela jättemycket enklare!

Efter bara några timmar skickade Caroline ett utkast från designern. Det blev ett antal justeringar fram och tillbaka innan vi fått till det som jag tänkt men nu tror jag att det blir jättefint.

Jag lade in texten QOM på ärmarna, lite eftersom det är lite kaxigt men mest för att en av mina främsta inspirationskällor, Angie är personlig tränare och hon använder det som tränarnamn (Queen of Motivation, Queen of the Mountain). Jag har bett Caroline att göra två set, ett till mig och ett till henne.

Caroline skickade just den slutliga varianten av designen som kommer att tillverkas och så här blir det:

Den slutliga designen 🙂

Jag tror att det blir jättefint och att jag kommer att bli hur nöjd som helst. Jag är otroligt tacksam för att jag fått möjligheten att skapa min egen design. Jag hjälpte en av mina cykelklubbar att göra det förra året men det var inte riktigt samma sak eftersom det var så många viljor inblandade. Kul var det men ännu roligare är det att få göra helt min egen grej!

Om du har funderingar på att designa ditt eget kit men är orolig att du inte riktigt kommer kunna, kontakta Caroline! Som jag rörde med henne och vilket tålamod hon och hennes designer måste ha haft…!

Är du intresserad av att köpa settet kan du skriva en liten kommentar eftersom Caroline kan öppna en shop för allmänheten om det finns intresse 🙂

Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *