Samarbete

Jag funderar och funderar. Har ju som sagt kört träningsupplägg från Guided Heroes i 3 månader nu. Och jag märker verkligen att det gett mig resultat. Grymt skönt och veta vad jag ska träna under veckorna. Fantastiskt bra har allt varit.

Men jag funderar om jag skall fortsätta 3 månader till….det är ju en bra träning till Vätternrundan som jag ska köra. Och det kommer säkerligen bli fler långpass och ute såklart.

Sen är det ju det här med tiden. Heltidsjobb, barn i skola med läxor, aktiviter, en make som jobbar mycket och tränar. Men det går om man samarbetar. Samarbete inom familjen är viktigt, grymt viktigt för att kunna ge varandra utrymme att göra det personen i fråga vill. Vi är bra på det tycker vi. Men det kan ju bli så att långpassen ute startar klockan 05:00 en söndagmorgon för att hinna hem till 09:00 så maken kan dra på sitt. Men så är livet.

Jag funderar på om eller inte jag ska förlänga….i nästa inlägg har jag svaret…