Cykelgarderob – ny? Uppdatera?

Att börja cykla är dyrt och när du är fast inser du att det är något av en prylsport och att man nästan alltid behöver någonting nytt… ??

När du köpt din cykel, hjälm, pump, skor och pedaler är du en bra bit på väg och det är dags att köpa riktiga cykelkläder, eller också är det dags att byta ut någonting du slitit ut?

Mitt bästa tips är att satsa på att köpa grejer av hög kvalitet, och gärna matchande ?? Förhoppningsvis kommer du spendera många, långa pass i kläderna och du vill inte att de sitter snett, skaver eller inte håller passformen efter ett antal tvättar.

När du köper plagg på nätet finns det ofta väldigt bra storlekstabeller att utgå från. För Kalas motsvarar storlek 1-XS, 2-S osv och jag tycker att de stämmer riktigt bra. När jag är mellan storlekar i tabellerna går jag ner i storlek.

Som bas i din garderob behöver du shorts, kortärmad tröja, armvärmare, väst och eventuellt benvärmare. Ett bra underställ är heller aldrig fel och för lite kyligare turer kan jag varmt rekommendera en långärmad lite fleecig tröja, som du kan ta på ovanför din kortärmade tröja med västen ovanpå. Jätteskönt! Jag är kär i Kalas långärmade PRO-tröja, den passar under alla årstider i Sverige och sitter grymt bra. Ibland tomtar jag runt i den hemma utan att vara i närheten av cykeln ?

Du har väl inte missat att cykeltjejer.ses butik är öppen? Om du har frågor om plaggen får du gärna kommentera! Vi är ett gäng som gärna hjälper till. Beställer du nu får du plaggen lagom till våren ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *