Pussla ihop träningsplanerna när rutinerna utmanas

Som jag nämnt tidigare har jag en coach, Stefhan från 30k, som planerar min träning 2-3 veckor i taget, vi pratar regelbundet om hur det går, hur jag känner mig och allt möjligt annat jag kan komma på. Han är mitt bollplank.

Jag har 2 kommande veckor av träning inlagt nu och jag ser att volymen sakta men säkert ökar. Vilket jag tycker är kul och spännande! Jag kan ju fortfarande inte springa alls så det är mest fokus på cykling och simning. Lite cross-trainer och lite styrka/rehab.

Mitt dilemma här är att jag och min sambo samtidigt som träningsmängden ökar ska flytta med allt vad det innebär. Just nu har vi en dubbel uppsättning av mycket möbler som ska rensas och säljas, när vi får tillgång till nya lägenheten den 1 maj så ska majoriteten renoveras. Varje ledig minut kommer att gå till rensning, hitta inspiration till och köp av tapeter, färg, kakel, städning, inredning och allt vad det innebär. Men har jag någon ledig minut undrar jag?

Hur kan jag planera min tid ÄNNU effektivare? Jag jobbar ändå 100% och trycker in simpassen på morgonen innan jobbet, jag har svårt att få till lunchpass då det skulle behöva vara löpning då tillgång till gym, cykel eller sim inte finns i närheten, men löpning är inte ett alternativ nu så om jag har pass nummer två (de flesta dagar) så får det bli efter jobbet.

Jag vill inte ta bort tid från jobb, vill göra träningen så bra jag kan, vill kunna ge lite gemensam tid till min underbara sambo och få ordning och göra renovering och flytt bra. Så HUR får man ordning på livspusslet när man liksom får en pusselbit till som är svår att hitta plats för? Någon med magiska knep?

Kram från Sofia