En rapport från källaren.

Här i Leksand har vi fortfarande vinter med ganska mycket snö . Skidåkning går fortfarande fint , men efter min vurpa på isen har jag fortfarande för ont i handen för att våga mig på det eller vintercykling heller för den delen.

Den enda träning som känns trygg är på trainern , där man borde vara säker ifrån att ramla även om man är klantig! En bekant tyckte att jag borde nog lägga madrasser på båda sidor på golvet för säkerhets skull .

Jag är inte alltid så stilfull när jag cyklar i tvättstugan,brukar slita på de kläder jag inte använder så ofta.

Så mycket Zwift blir det i tvättstugan just nu. Försöker lära mig hur gruppträning fungerar och att hålla mig till ledaren vilket jag helt missade första gången. Jag cyklar ju lite som en gammal lastbil segt , inte fort . Naturligtvis blir det en utmaning att hålla låg och höga watt, men mittemellan går fint! Den sociala biten är jag inte så bra på , att ge tummen upp under cyklingen sk. Ride on har jag inte hunnit änn. Annars är det just den biten med att träffa träningskompisar som man saknar med att sitta på trainern hemma. Har varit på spinning i slutet av veckan och det var himla kul efter uppehåll.

Zwift , en helt ny värld för mig om än virtuell . Vätternrundan träningarna har blivit ny söndagstradition i stället för velodromträning.

En annan sak som lyfte trainerpasset i lördags var att jag invigde nya cykeltjejer kläderna. Sköna och snygga??

En annan sak som hände i veckan var att vi som bestämmt oss för att cykla Vätternrundan har haft ett möte och styrt upp vårens träningar och några lopp. Nu känns det inte så ång bort längre . Men vad jag längtar efter nu är att cykla ute igen. Ja att det är nedräkning inför cykling i Malaga gör inte motivationen sämre. Känner att jag tappat en hel del efter influensa och skador så nu gäller det att bygga om kondition.